Iulius Mall Cluj a pregătit un program fascinant pentru copii, de ziua lor. Pe 1 iunie, petrecerea se va întinde până seara, la Kiddy Festival, evenimentul care oferă zâmbete prin activități captivante, dar și la MagiCAMP, care propune patru ore de distracție neîntreruptă.

Pe 1 iunie, locul ideal pentru a sărbători copilăria este în Iulius Parc. Sarabanda evenimentelor dedicate celor mici începe la ora 10.00, atunci când în parcul de lângă Iulius Mall se instalează MagiCAMP. Prichindeii se vor putea bucura de activități amuzante, precum: face painting, modelare de baloane, experiment Slime sau plantare de semințe în ghiveci. De la ora 12.30, cei mici sunt invitați la gimnastică cu echipa Atletic Med. După ce se vor încărca cu energie, de la ora 13.00, vor fi fascinați de un spectacol de magie.

Propunerile captivante și antrenante vor continua de la ora 15.00, la cea de-a patra ediție a Kiddy Festival. Ca și până acum, evenimentul înseamnă o zi de poveste pentru prichindei, care vor avea liber la distracție. Și de această dată, Iulius Parc se va transforma într-un imens spațiu de joacă, unde ștrengarii vor putea participa, alături de prieteni și alți copii de vârsta lor, la competiții sportive și jocuri haioase: Jenga, Twister și bord games gigantice. Cei curajoși pot alege zona de tras la țintă în baloane cu apă sau să joace volei cu baloane cu apă, puștii pasionați de mișcare pot participa la concursul de sărit în saci, iar cei cu spirit creativ și imaginație vor fi invitați la workshop-ul de confecționat mingi decorative și aranjamente din panglici. Desigur, nu vor lipsi baloanele de săpun și desenele pe asfalt, atât de îndrăgite de copii.

Activitățile organizate de Ziua Copilului în Iulius Parc sunt dedicate prichindeilor cu vârsta de peste trei ani, iar participarea este gratuită.

Te așteptăm pe 1 iunie în Iulius Parc să te bucuri de petrecerea și surprizele Kiddy Festival!

coral