News Flash:

65 de tineri au beneficiat deja de servicii medicale in cadrul campaniei „Impreuna pentru sanatate”, desfasurata de Iulius Mall Cluj

28 Iulie 2014
1990 Vizualizari | 0 Comentarii
Campania Impreuna pentru sanatate”, o initiativa sociala a Iulius Mall Cluj, care se desfasoara in aceasta perioada, are primele rezultate. Pana acum, 65 de tineri au beneficiat de investigatii medicale. Valoarea totala a serviciilor medicale este de peste 20.000 de euro.Campania „Impreuna pentru sanatate” ii are ca beneficiari pe cei peste 180 de tineri defavorizati, cu varste intre 14 si 20 de ani, care sunt sprijiniti de „Clujul are Suflet”, centrul de zi al Fundatiei Romane pentru Copii, Comunitate si Familie (FRCCF) Cluj. Primii 65 de tineri programati la policlinica Promedical Center pentru a li se evalua starea de sanatate au facut analize de laborator, iar o parte dintre acestia au primit si consultatii de specialitate. In urma investigatiilor medicale au fost depistate boli cardiace congenitale, care nu fuseseradescoperite pana in prezent, precum si infectii.

„Tinerii beneficiari ai serviciilor centrului de zi «Clujul are Suflet» au profitat de oportunitatea consulturilor medicale oferite de Iulius Mall Cluj, in parteneriat cu Promedical Center. Dovada sta promptitudinea cu care s-au prezentat la mai putin placuta colectare de probe de sange, organizata la sediul centrului, si dorinta lor de a fi programati la examenele ecografice, 45 dintre ei inscriindu-se pentru prima zi”, ne-a spus Alexandra Sendruc, Fundraiser FRCCF.

Prin campania „Impreuna pentru sanatate”, Iulius Mall Cluj continua sa sprijine comunitatea si sa ajute persoanele defavorizate. „Ne face o deosebita placere sa ii putem ajuta pe acesti tineri, care fac parte din familii cu o situatie precara. Acestia beneficiaza de servicii medicale premium, care sa le ofere sansa de a avea o sanatate mai buna. Demersul social al Iulius Mall Cluj are menirea de a sustine comunitatea si de a-i sprijini pe cei aflati in dificultate”, a spus Sorin Guttman, Shopping Center Manager Iulius Mall Cluj.

In perioada urmatoare, si ceilalti tineri sustinuti de „Clujul are Suflet” vor beneficia de serviciile medicale oferite de Iulius Mall, in valoare totala de 20.000 de euro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

campania fundraiser frccf
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1465 (s) | 23 queries | Mysql time :0.073589 (s)