News Flash:

9 motive pentru a consuma anghinare mai des

18 Mai 2015
530 Vizualizari | 0 Comentarii
anghinare 1
Anghinarea (Cyanara scolymus) este o leguma prea putin consumata in Romania si asta pentru ca multi nu stiu cum sa o gateasca. Este cultivata pentru solzii carnosi ai inflorescentei si receptaculul floral care sunt comestibili, fiind apreciata ca o delicatesa in gastronomie, este crescuta si ca planta decorativa datorita florilor spectaculoase de nuanta rosu-violaceu, asemanatoare cu florile ciulinilor, dar si pentru proprietatile medicinale importante si beneficiile pe care le aduce sanatatii.

Citeste continuarea pe sanatate.bzi.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

anghinarea leguma
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1001 (s) | 33 queries | Mysql time :0.020930 (s)