News Flash:

9 motive pentru a consuma anghinare mai des

18 Mai 2015
720 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6603 RON (+0.0025)
USD: 3.9613 RON (+0.0038)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
anghinare 1
Anghinarea (Cyanara scolymus) este o leguma prea putin consumata in Romania si asta pentru ca multi nu stiu cum sa o gateasca. Este cultivata pentru solzii carnosi ai inflorescentei si receptaculul floral care sunt comestibili, fiind apreciata ca o delicatesa in gastronomie, este crescuta si ca planta decorativa datorita florilor spectaculoase de nuanta rosu-violaceu, asemanatoare cu florile ciulinilor, dar si pentru proprietatile medicinale importante si beneficiile pe care le aduce sanatatii.

Citeste continuarea pe sanatate.bzi.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

anghinarea leguma
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.020152 (s)