Dupa luni bune de amenajari si planuri, Anca Serea si Adi Sina s-au mutat in casanoua, cu cei sase copii ai lor. Vedeta care a nascut in urma cu trei luni ofetita a facut publice imagini din noua casa, anuntand oficial ca si-au schimbat adresa.

Desi locuiau intr-o casa destul de spatioasa, Anca Serea si Adi Sana au decis, dupa ce familia li s-a marit, ca este timp saschimbe adresa, pentru si mai mult spatiul, astfel incat toti cei sase copii saaiba propriile camera si tot confortul.

Dupa luni de amenajari si cumparat de mobile, Anca Serea a anuntat ca, in sfarsit, s-au mutat in noua casa. Vedeta a publicat pecontul sau de Instagram imagini din noua locuinta, pentru inceput din camera lui Moise, care arata ca-n filme cu mobilierul scandinav. Baietelul are parte de spatiul suficient pentru a se juca in voie. In plus, parintii sai i-au adus in camera si un cort, de care a fost fermecata si Sara, fetita cea mare a Ancai.

Anca Serea si Adi Sina au scos vechea casa la vanzare

Cu ochii in lacrimi, vedeta a anuntat ca vechea casa este scoasa la vanzare. Alaturi de ea era si Adrian Sina, care o filma in timp ce plangea.

„O sa fie complicat, o sa fie un proces greu. Vrem sa revenim aici din cand in cand… casa este disponibila pentru vanzare sau inchiriere. Este o casa superba, casa a devenit neincapatoare pentru noi. A investit mult in acesta casa, daca ar fi fost suficient spatiu, nu m-as fi despartit de casa asta. Plang pentru ca va fi un proces greu, sunt sigura ca ne vom acomoda in noua locatie.’, a mai spus Anca Serea.

coral