Celebra avocata Lizeta Haralambie “loveste” din nou, dupa imaginile, devenite virale, cu ochelarii Gucci. In weekend, a aparut la plaja cu iubitelul bodyguard, trabuc Toscanello, un ceas Hublot si costum de baie-plasa.

Este supranumita “Lizeta-descurca-tot” – lesne de inteles motivul – si nu a parasit Constanta, pentru ca-i place acolo. Are multi prieteni si clienti super-cunoscuti. In prezent, avocata si-a luat o binemeritata vacanta. Timpul liber a ales sa-l petreaca in Mamaia, perla litoralului. Nu singura, ci alaturi de iubitul bodyguard, care ii asigura, tot timpul, siguranta.

Lizeta Haralambie, gusturi de nota 10!

Lizeta Haralambie a  “lovit” din nou dupa imaginile cu ochelarii Gucci, cu care a aparut recent in public si care valoreaza 1.035 de dolari. Fotografiile au devenit, imediat, virale.

Nici acum nu a renuntat la accesoriul inedit. Ba, mai mult, si-a imbunatatit aspectul si cu alte obiecte… Toate, bineinteles, de firma.

“Flancata” de iubitul bodyguard, “Lizeta-descurca-tot” a aparut la plaja cu nelipsitii ochelari Gucci, cu un trabuc Toscanello in mana, cu o geanta Louis Vuitton, un ceas Hublot batut cu pietre si imbracata cu un costum de baie-plasa. Avocata lui Radu Mazare a atras privirile tuturor, afisand, in acelasi timp, o mina relaxata.

Lizeta Haralambie si iubitul ei s-au asezat fiecare pe cate un sezlong si s-au bucurat de timpul petrecut impreuna. Ocazional, avocata si-a verificat telefonul ca nu cumva sa rateze vreun apel de la apropiati. Cert este ca avocata este o prezenta inedita. Are, clar, gusturi de nota 10, iar situatia financiara ii permite sa-si satisfaca orice capriciu.

Apropiata lui Radu Mazare

Lizeta Haralambie este una dintre apropiatele fostului primar al Constantei, Radu Mazare, si una dintre cele mai cunoscute femei de pe litoral. De altfel, multi oameni de afaceri apeleaza la ea, atunci cand au nevoie de unele sfaturi sau de unele avize.

Chiar Radu Mazare avea incredere oarba in Lizeta Haralambie si apela la ea de fiecare data cand se afla in impas. La fel se intampla si acum, avocata facand eforturi disperate sa-l scoata pe fostul edil al Constantei de dupa gratii. coral