Elena Gheorghe se bucura de o familie frumoasa si numeroasa, in afara de sora ei, vedeta mai are si un frate, Costin, care va participa la Exatlon 3, facand parte din echipa Faimosilor. In varsta de  30 de ani, barbatul a reusit sa-si tina viata personala departe de ochii curiosilor si nimeni nu stie drama prin care a trecut.

Costin a divortat in urma cu aproape un an de fosta lui sotie, Adriana, in secret. Desi mariajul lor nu a functionat, cei doi au ramas in relatii bune de dragul fetitei lor, Ema, in varsta de patru ani si jumatate. Costin Gheorghe are 30 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului in cadrul mai multor cluburi: Sportul Studentesc, Gaz Metan Medias, Rapid Bucuresti. Energic, carismatic, Costin pare sa semene foarte mult cu sora lui, indragita cantareata Elena Gheorghe.

Ce vedete participa la Exatlon 3 Romania

„Exatlon”, cel mai asteptat si intens reality al momentului isi arunca din nou in lupta Faimosii si Razboinicii, odata cu inceperea celui de-al treilea sezon al show-ului!  Din 12 ianuarie, de la ora 20:00, patru zile pe saptamana, de sambata pana marti, telespectatorii vor trai la maximum emotiile competitiei alaturi de noii concurenti, fie ca acestia vor fi in echipa albastra sau in cea rosie.

Sportivi care au adus numeroase medalii Romaniei sau pur si simplu pasionati de sport, in toate formele lui,  vor face spectacol pe traseele din Republica Dominicana si se vor lasa descoperiti de milioanele de fani ai show-ului, atat in competitia cu rivalii din echipa adversa, dar si in momentul in care nu mai exista Faimosi si Razboinici, ci doar o singura echipa, luptand sub drapelul Romaniei.  Spiritul de competitie va ajunge la un alt nivel, meciurile internationale, de aceasta data cu echipa Exatlon Ungaria, dar nu numai, anuntandu-se cu adevarat epice.

Andreea Arsine (30 ani) si Mario Fresh (19 ani)  se numara printre cei 20 de concurenti care vor ajunge in indepartata Republica Dominicana. Vor face parte din echipa  Faimosilor, ea este una dintre cele mai de succes atlete din Romania, practica atletismul de la varsta de 8 ani si are in spate 11 ani de performante. Nascuta in Botosani, Andreea Arsine a castigat de-a lungul timpului numeroase titluri – campioana nationala , internationala si balcanica la atletism, a participat si la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 (la proba 20 km mars).

coral