Fetita in varsta de 13 ani, din Cluj, data disparuta luni, si tanarul de 27 de ani care ar fi rapit-o, au fost gasiti. Copila fusese data disparuta duminica seara, dupa ce a plecat la magazin si nu s-a mai intors.

“Minora de 13 ani si barbatul de 27 de ani au fost gasiti. In acest moment sunt audiati de politisti“, a anuntat marti dimineata IPJ Cluj.

Politistii au emis luni o alerta in sistemul ”Alerta rapire copil” in cazul fetei de 13 ani din comuna Vultureni, judetul Cluj, care a plecat de la locuinta mamei, duminica, spre un magazin din sat, si nu a mai revenit.

Oamenii legii au facut publica si o fotografie a celui care se presupune ca a rapit-o, un tanar de 27 de ani. Daria Maria Puica era imbracata cu un tricou cu motive florale, colanti albi cu negru si tenisi negri, cand a disparut.

Politia a facut publica si fotografia suspectului, Marian Cosmin Almas, de 27 de ani. La momentul plecarii cu fata, acesta ar fi purtat imbracaminte sport. Adolescenta a fost cautata de politisti dupa ce a plecat, duminica, in jurul orei 16.00 de la locuinta mamei sale din satul Babutiu, comuna Vultureni, judetul Cluj si nu a mai revenit, a anuntat Politia Judeteana Cluj.

coral