News Flash:

A fost inaugurata parcarea cu bariera din centrul Turzii. VIDEO

26 Februarie 2018
422 Vizualizari | 0 Comentarii
Parcare Turda

Parcarea cu barieră de lângă catedrala ortodoxă din centrul municipiului Turda s-a deschis de câteva zile. Publicatia TurdaNews a realizat o producție video în care se explică toți pașii pe care un șofer îi are de urmat, pentru accesul și ieșirea din parcarea cu barieră, menționându-se și despre faptul că este cea mai ieftină parcare de pe raza localității! Și vă explicăm de ce!

Tariful de parcare este același ca în cazul celorlalte parcări de pe raza municipiului, respectiv 2 lei/o jumătate de oră și 4 lei/oră. Însă, în acest caz există o particularitate: taxarea se face tot după câte 30 de minute! Cu alte cuvinte, dacă parcați doar pentru 29 de minute, veți plăti ZERO lei! Iar dacă veți parca pentru 59 de minute, veți plăti 2 lei! În celelalte parcări, care eliberează bilete de parcare, trebuie să achiți dinainte suma pentru staționare, așa că pentru 29 de minute achiți 2 lei, iar pentru 59 de minute ai de plată 4 lei. De aceea această parcare este cea mai ieftină, arată sursa citată.

Procedura pentru acces în parcare, plata staționării și apoi ieșirea din parcare este foarte simplă. Important: noua parcare cu barieră stabilește și un sens unic pentru intrare/ieșire din parcare!

1. La accesul în parcare, se ridică un bulet de intrare, care trebuie păstrat. Apoi se parchează autoturismul pe unul dintre locurile libere existente.

2. În momentul în care dorești să părăsești parcarea, trebuie să mergi cu biletul la aparatul de taxat, care îți spune suma de plată după ce scanezi codul de bare de pe bilet. Accepți suma de plată (sau nu, iar în acest caz este nevoie să suni la numerele de telefon afișate, pentru a justifica refuzul de plată), după care introduci bacnote de 1, 5, 10 lei sau monezi de 50 bani/10 bani, iar în momentul în care suma este corespunzătoare, ți se eliberează un bon. În cazul în care introduci o sumă mai mare (de exemplu: bacnotă de 10 lei, pentru a achita un preț de 6 lei), aparatul îți va da restul corespunzător, în bacnote sau monede.

3. După ce ai plătit și ai ridicat bonul, te îndrepți spre ieșirea din parcare, iar acolo scanezi bonul, iar bariera se va deschide, pentru a-ți permite ieșirea din parcare!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video


turda parcare bariera
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024817 (s)