Este doliu in showbiz. Petruta Gheorghe, sotia lui Andrei Gheorghe, a murit. La nici doi ani de la moartea lui Andrei Gheorghe, s-a stins si sotia lui. Anuntul a fost facut de Oana Cuzino, pe retelele de socializare. Vestea a fost ulterior confirmata si de fiica celor doi, Katarina.

„Petruta Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacientii sai si pentru toti cititorii nostri care i-au parcurs articolele utile, o resursa de echilibru si o sursa de inspiratie.

Intreaga echipa ii ramane pentru totdeauna recunoscatoare pentru contributia pe care a avut-o in comunitatea noastra. Experienta, devotamentul si implicarea sa in fiecare act de psihoterapie si in povestea fiecarei persoane care i-a trecut pragul raman alaturi de noi.

Multumim”, a transmis Oana Cuzino, pe Facebook.

Pe pagina de Facebook a Petrutei Gheorghe a inceput sa curga cu mesaje de condoleante, din partea zecilor de oameni care au apreciat-o si au indragit-o.

„Ne-am intalnit atat de putine ori, dar suficient pentru a ramane in inima mea ca un suflet frumos! Iti multumesc, Petruta! Zbor lin printre stele!”, a fost unul dintre mesaje de condoleante.

coral