Muzica romaneasca este in doliu! A murit marele tenor Tiberiu Octavian Ambrozie, iar anuntul trecerii in nefiinta a acestuia a fost facut de Opera Nationla Iasi pe reteaua de socializare Facebook.

A murit marele tenor iesean Tiberiu Octavian Ambrozie de la Opera din Iasi

Tiberiu O. Ambrozie a fost unul dintre fondatorii Operei Nationale din Iasi, un artist apreciat care a crescut generatii importante de muzicieni care iubesc opera. Inmormantarea acestuia a avut loc astazi, la ora 13:00, dupa ce sicriul cu trupul neinsufletit al tenorului a fost depus la capela Cimitirului Eternitatea din municipiul Iasi.

Reprezentantii Operei Nationale din Iasi a transmis condoleante apropiatilor in mesajul postat pe reteaua de socializare. Zeci de oameni au transmis mesajele lor de parere de rau la aflarea acestei vesti extrem de triste la imaginea publicata de pagina Operei din Iasi.

Comunicatul transmis pe Facebook de Opera Nationala din Iasi

„Opera Nationala Romana Iasi isi exprima profundul regret pentru trecerea la cele vesnice a tenorului Tiberiu Octav Ambrozie, membru fondator al Operei iesene. Timp de peste patru decenii, domnul Tiberiu Octav Ambozie a fost unul dintre cei mai apreciati artisti lirici ai institutiei, interpretand nenumarate roluri solistice”, este mesajul care i-a indurerat pe ieseni.

coral