Consiliul Judeţean Cluj informează participanții la trafic și locuitorii din zonă în legătură cu faptul că pe drumul judeţean 191D (DJ 108A) Vănâtori –  limită cu județul Sălaj lucrările au intrat în faza așternerii de covor asfaltic.

Acestea vizează un tronson în lungime totală de 4,525 kilometri, de la kilometrul 31+275 până la kilometrul 35+800. Până în acest moment a fost deja asfaltat un sector de drum în lungime de aproximativ 2 kilometri.

În prealabil, au fost executate lucrări de reprofilare a drumului cu cilindrare și de reprofilare a drumului cu cilindrare cu adaos de piatră spartă, precum și burdușiri. De asemenea, urmează a fi realizate lucrări de aducere la profil a acostamentelor, completarea de acostamente, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor și tăieri de vegetație și lăstăriș din vecinătatea căii de rulare.

Lucrările pe acest sector de drum judeţean au drept scop asigurarea unei circulaţii normale, în condiţii de siguranţă, precum și fluidizarea traficului rutier între județele Cluj și Sălaj.

coral