Despre criminalul Gheorghe Dinca, dar si despre faptele ingrozitoare pe care el le-a comis, a discutat Christian Sabbagh cu jurnalistul de investigatii Luis Lazarus. acesta din urma a declarat ca, in cele din urma, anchetatorii vor demonstra ca Gheorghe Dinca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, dar si o a treia persoana, deoarece cadavrul gasit in padure nu este al Luizei.

“A fost o intarziere din partea anchetatorilor. Eu as fi recunoscut masina lui Dinca din start. De ce nu au cautat-o anchetatorii? Daca vreau sa stiu cine detine o masina, stiu unde sa sun ca sa aflu? Anchetatorii de ce nu au facut-o? Iar dialogul de la 112 a fost ceva infiorator.

Cred ca, in final, se va demonstra ca Gheorghe Dinca a ucis-o pe Alexandra Macesanu. Eu nu cred ca Alexandra este vie.

Sunt curios daca anchetatorii au deschis butoaiele din curtea lui Dinca sau chiar pe cel in care ar fi fost arse cadavre. Era infiorator e murdar cand a fost prins si incatusat. Avea cenusa pe el. Se pare ca Dinca a avut un accident la unul dintre picioare, in Italia, dar e curios ca avea genunchiere la ambele.

Pe de alta parte, constat ca familia lui nu e prea comunicativa cu presa. Fiica lui a fost chiar foarte obraznica. Cadavrul gasit la liziera padurii este al unei alte persoane. Nu cred ca este al Luizei, este vorba de o a treia persoana ucisa“, a declarat Luis Lazarus pentru stirilekanald.ro.
De ce purta Gheorghe Dinca genunchiere cand a fost saltat de politisti

Medicul Tarek Nazer, specialist Ortopedie-Traumatologie, a explicat posibilele cauze pentru care Gheorghe Dinca avea genunchii astfel protejati.

“Aceste genunchiere fara suport metalic, decupate in zona rotulei si cu arici se achizitioneaza in mod normal de la farmacie. Nu vorbim de unele profesionale care sunt recomandate in cazul unei patologii specifice de catre medic.

Asadar, fie le purta ca sa scape de un disconfort minor, fie ca ar avea probleme mai serioase. Faptul ca barbatul din Caracal are 66 ani ne poate conduce cu gandul ca sufera de o afectiune de tip degenerativ, anume gonartroza (artroza genunchiului), problema des intalnita la aceasta varsta”, a declarat Nazer.

coral