Este din nou valva la Casa Regala! Motivul: Meghan Markle, cea care a sfidat protocolul regal inca din momentul in care l-a cunoscut pe Printul Harry. Presa speculeaza tot mai mult faptul ca ducii de Sussex vor ajunge, in cele din urma, la divort, iar din trecutul lui Meghan Markle ies la iveala detalii pe care aceasta le-ar fi vrut date uitarii.

Meghan Markle nu se afla la prima casnicie, iar acest lucru a starnit divergente intre Printul Harry si Regina Elisabeta inca din momentul in care acesta i-a marturisit ca are intentii serioase cu fosta actrita de la Hollywood. In anul 2004, Meghan a intalnit barbatul care avea sa-i devina primul sot: Trevor Engelson, barbatul alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste si care a cerut-o de sotie in anul 2010. Cei doi au fost impreuna pana in anul 2013, atunci cand amandoi au scris negru pe alb ca nu se mjai doresc reciproc si au ajuns la divort.

Motivul divortului dintre Meghan Markle si fostul sot

Potrivit presei internationale, motivul care a stat la baza separarii lui Meghan Markle de Trevor Engelson au fost „diferentele ireconciliabile”. Mai mult, se pare ca si distanta a fost un obstacol in relatia lor, caci cariera de actrita pe care a avut-o Meghan Markle si implicit rolul din serialul „Suits” au determinat-o sa plece la Toronto, acolo unde au avut loc filmarile. In tot acest timp, sotul ducesei de Sussex a ramas in Los Angeles, pentru ca proiectele nu i-au permis sa paraseasca orasul si sa o urmeze pe fosta actrita de la Hollywood.

coral