Cristina Topescu s-a stins fulgerator, la varsta de 59 de ani, singura in casa. Regretata jurnalista si-a trait ultimii ani asa cum a preferat sa o fac toata viata: in discretie.

Cristina Topescu a ales, de-a lungul timpului, sa nu dea foarte multe detalii despre viata ei personala, motiv pentru care multe detalii personale nu erau stiute decat de oamenii foarte apropiati. Un exemplu este numele ei complet, pe care Cristina Topescu s-a asigurat ca nu il stiu decat apropiatii. Pe certificatul de deces al jurnalistei a fost trecut numele complet, respectiv Mariana Rodica Cristina Topescu.

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost depus in aceasta dupa-amiaza la capela Cimitirului Bellu. Apropiatii, dar si rudele, intre care si mama ei, au mers pentru a-i aprinde o lumanare si a-i aduce o coroana cu flori, dar si pentru a participa la slujba de comemorare, sustinuta chiar in incinta capelei de la Bellu.

Trupul neinsufletit va fi incinerat

Ceremonia de incinerare a trupului neinsufletit al Cristinei Topescu va avea loc maine, la ora 13:00, la Crematoriul Vitan-Barzesti. Vor lua parte doar rudele si apropiatii, iar recent a aparut o informatie potrivit careia mama jurnalistei n-ar fi de acord cu incinerarea, spunand ca nu au auzit-o niciodata pe Cristina Topescu sa isi doreasca acest lucru.

coral