News Flash:

Academia de Muzica „Gheorghe Dima" organizeaza Conferinta Internationala de Arta si Educatie la Cluj-Napoca

12 Aprilie 2016
938 Vizualizari | 1 Comentarii
Academia de muzica G Dima
Academia de Muzica „Gheorghe Dima" organizeaza in perioada 13-15 aprilie 2016 cea de-a VIII-a editie a Conferintei Nationale cu participare  Internationala „Arta si Educatie". 

Desfasurandu-se sub genericul Tehnici de invatare, programul cuprinde o serie de activitati menite sa promoveze tendintele actuale in Arta si Educatie, imbinand prezentarile teoretice cu cele demonstrative. Astfel, evenimentul va debuta cu Atelierul interactiv de didactica muzicala sustinut de studenti si cadre didactice ai Academiei de Muzica "Gheorghe Dima".  Pe parcursul zilei de joi vor avea loc lectii demonstrative la Scoala Internationala Cambridge - Colegiul Transylvania, co-organizator al Conferintei, lectii sustinute de cadre didactice din tara si strainatate. In aceeasi zi, de la ora 15:00, va avea loc la Academia de Muzica "Gheorghe Dima" simpozionul de Tehnologii informatice si de comunicatie in domeniul muzical la care vor participa muzicologi, interpreti, medici, compozitori din Romania si de peste hotare.

De asemenea, Conferinta va acoperi o serie de imperative privind relatia dintre media si societate avand in vedere faptul ca media reprezinta la ora actuala un formator de opinie si o puternica sursa de informatii. Astfel, vineri, incepand cu ora 10:00, va avea loc in sala 11 a Academiei de Muzica "Gheorghe Dima" dezbaterea publica cu titlul Consiliul National al Audiovizualului si Legea audiovizualului, sustinuta de Valentin Jucan, Secretar de Stat, Membru al Consiliului National al Audiovizualului.

Desfasuratorul Conferintei poate fi accesat pe site-ul www.icae.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

conferinta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Ioana  | #20404
Cea mai buna oportunitate a anului! Oferim tuturor o posibilitate reala si extrem de avantajoasa de suplimentare a veniturilor, in timpul liber, cu un program foarte flexibil, fara obligatii de niciun fel. Asiguram instruire gratuita, asistenta pe parcursul activitatii si tot ceea ce e necesar pentru ca dumneavoastra sa castigati bani. Solicitati acum informatii la adresa de email: geana.ioana2000@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 32 queries | Mysql time :0.041924 (s)