News Flash:

Accenture lanseaza la Cluj-Napoca un program de recalificare profesionala in IT si vizeaza recrutarea a 50 de persoane

22 Iulie 2015
728 Vizualizari | 0 Comentarii
J nos gly directorul filialei Accenture din Cluj Napoca s
Accenture, unul dintre liderii mondiali in consultanta in management, servicii tehnologice si outsourcing, a lansat un program inedit de recrutare la Cluj-Napoca prin care ofera cursuri gratuite de recalificare profesionala in domeniul IT si vizeaza recrutarea a 50 de persoane la finalul programului in cadrul centrului local.

Programul de recalificare profesionala
va incepe la sfarsitul lunii august 2015 si se va intinde pe durata a patru sau opt saptamani, in functie de limbajul de programare ales in momentul recrutarii: C++, Java, Mainframe si SAP ABAP. Programul presupune pregatire intensiva, de opt ore pe zi, fiind o combinatie de notiuni teoretice si exercitii practice, menite sa ajute la asimilarea rapida a cunostintelor.

Inscrierile in cadrul programului oferit de Accenture la Cluj-Napoca se realizeaza prin trimiterea unui CV prin intermediul site-ului accenture.ro/reskill, data limita pentru trimiterea aplicatiilor fiind 31 iulie 2015. Pentru inscrierea in program, pot aplica toti cei interesati sa-si dezvolte o cariera in IT, fiind necesare un minim de cunostinte in domeniul programarii si limba engleza la un nivel avansat. Pentru anumite roluri, cunoasterea limbii germane reprezinta un avantaj, insa nu este o cerinta obligatorie. Selectia cursantilor se va realiza pe baza unui set de teste care sa verifice nivelul abilitatilor mentionate in CV, atat pentru cunostintele de limba, cat si cele din domeniul programarii.

Proiectul vizeaza recrutarea a 50 de persoane care vor fi angajate la finalul cursurilor, in masura in care finalizeaza toate etapele programului. Daca editia pilot a programului va fi una de succes, reprezentantii companiei iau in considerare posibilitatea extinderii si reluarii acestuia.

„Cunostintele si abilitatile necesare pentru diversele roluri din industria IT variaza, ceea ce permite ca in unele cazuri profesionistii din alte domenii sa se poata reprofila cu succes. La aceasta variabila ne-am gandit atunci cand am initiat acest program de recalificare profesionala”, a declarat János Égly, directorul Accenture Industrial Software Solutions din Cluj-Napoca.

In Cluj-Napoca, Accenture este implicata in numeroase proiecte, unul dintre cele mai importante fiind acela prin care pune bazele unui centru de excelenta la nivel international pentru furnizarea de solutii de tipul Industrial Internet of Things si Industrial Automation. Astfel, in cadrul centrului din Cluj, Accenture va organiza traininguri si evenimente de interes pentru comunitatea locala de IT, in desfasurarea acestui proiect colaborand cu universitati si comunitati profesionale de IT pentru a dezvolta proiecte in cele doua domenii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

accenture cluj-napoca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1374 (s) | 23 queries | Mysql time :0.051786 (s)