News Flash:

Accesul auto pe Piezisa, interzis. Primaria a repus in functiune stalpisorii retractabili

12 Noiembrie 2013
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria Cluj-Napoca a repus in functiune cei doi stalpisori retractabili de la capetele strazii Piezisa.

Masura are drept scop interzicerea accesului vehiculelor pe strada, cu exceptia riveranilor. De asemenea, s-a instituit sens unic pe tronsonul cuprins intre aleea auto aflata la mijlocul strazii Piezisa si strada Clinicilor, sensul fiind de coborare, in scopul cresterii sigurantei si fluidizarii circulatiei rutiere si pietonale, scrie stiridecluj.ro.

In urma instituirii acestor noi reglementari, nu se va mai putea accede cu vehicule pe strada Piezisa, dinspre strada Clinicilor. Pentru a ajunge pe strada Piezisa, venind dinspre cartierul Manastur, se va circula ori pe strada Marginasa si apoi pe strada B.P. Hasdeu, ori prin zona centrala a orasului, folosind strazile Republicii, Ion Creanga si apoi B.P. Hasdeu. Pe celalalt tronson al strazii Piezisa, cuprins intre aleea auto aflata la mijlocul strazii Piezisa si strada B.P. Hasdeu, circulatia rutiera se va desfasura in continuare in dublu sens.

Accesul cu vehicule pe zona restrictionata prin stalpisori retractabili a strazii Piezisa se va putea efectua numai dinspre strada B.P. Hasdeu si numai de catre riveranii care detin coduri de accesare a celor doi stalpisori mobili. De asemenea, pe aceasta strada oprirea si stationarea vehiculelor raman in continuare interzise, atat pe trotuare, cat si pe carosabil.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

primaria cluj-napoca stalpisori retractabili piezisa riveranilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0819 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013549 (s)