A avut loc un accident rutier ieri, 16 iulie, la Câmpia Turzii, unde o persoană a ajuns în stare gravă la spital.

Potrivit IPJ Cluj, un tânăr în vârstă de 31 de ani a ajuns ieri în stare gravă la spital după ce a fost implicat într-un accident de circulație în Câmpia Turzii. Potrivit primelor informații, tânărul se deplasa pe bicicletă, pe strada George Coșbuc din municipiul Câmpia Turzii, însă, odată ajuns în intersecția cu strada Gheorghe Doja, a intrat în fața unui autotren.

Ansamblul de vehicule, condus de un bărbat de 42 de ani, înspre satul Viișoara, a lovit în plin biciclistul. Acesta a fost proiectat pe asfalt, suferind leziuni grave în zona capului. A fost găsit într-o baltă de sânge de către echipajul medical de pe ambulanță, care l-a preluat imediat cu îngrijiri medicale și l-a transportat la spital.

Conform polițiștilor care au efectuat cercetările la fața locului, șoferul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, însă nu consumase alcool.

Tânărul de 31 de ani de pe bicicletă nu a putut fi testat, din cauza rănilor grave suferite, acesta urmând să fie testat la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

coral