Un accident rutier a fost semnalat ieri, 13 iunie, la ora 21:43, pe raza localității clujene Apahida. Din primele informații se pare că un motociclist, de 32 de ani, care de deplasa pe direcția de mers Reghin înspre Cluj-Napoca, nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Astfel într-o în curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu o mașină care circula regulamentar. La volanul mașinii se afla un bărbat de 34 ani din Corpadea. O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au intervenit la fața locului.

Totodată a fost necesară acordarea asistenței medicale de urgență pentru motociclistul care a suferit mai multe traumatisme în urma accidentului. Acesta a fost transportat în stare de conștiență la spital. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, precum și asigurarea siguranței salvatorilor în zona accidentului, având în vedere că accidentul a fost urmat de scurgeri de combustibil.

coral