Un accident de circulație în care a fost implicat un autoturism și o autoutilitară s-a produs duminică dimineața pe raza localității clujene Cămărașu.

Potrivit IPJ Cluj, un tânăr de 22 ani, din Cluj-Napoca, a condus auto pe raza localității Cămărașu, pe DN16, înspre județul Mureș, iar ajuns la km 35+820 m nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de auto care circula în fața sa, condus de un bărbat de 34 de ani, din Cămărașu, intrând în coliziune față spate cu acesta.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ s-au deplasat de urgență în localitatea Cămărașu ca urmare a unui accident rutier, produs în jurul orei 10.20. Pompierii ajunși la locul evenimentului au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Un bărbat de cca 40 de ani se afla întins pe jos, conștient și acuza dureri la piept și spate.

Pompierii i-au acordat primul ajutor calificat, după care a fost preluat de către echipajul SAJ în vederea transportului la spital pentru investigații suplimentare. Celelalte persoane implicate în eveniment nu au solicitat consultul echipajelor dislocate la locul evenimentului.

În urma accidentului s-a înregistrat o victimă, o persoană de 42 ani, din Cămărașu, pasager față dreapta în auto condus regulamentar.

Cei doi șoferi au fost testați de către polițiști cu aparatul etilotest, dar nu consumaseră alcool.

coral