În jurul orei 6:50, un conducător auto în vârstă de  28 de ani, din comuna Mihai Viteazu, în timp ce se deplasa  pe DN75, dinspre Câmpeni înspre Turda, pe raza comunei de domiciliu, nu ar fi acordat prioritate de trecere unor femei angajate în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. Astfel, le-a acroșat și accidentat pe cele două femei, de 45 și 49 de ani, din comuna Mihai Viteazu

„În încercarea de a evita impactul, șoferul a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un auto ce se afla pe sensul opus”, potrivit IPJ Cluj.

O autospecială cu modul de descarcerare a fost alertată pentru a sprijini acordarea asistenței medicale de urgență.

„Pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea, cât și două femei în vârstă de 45 și 47 de ani, care fuseseră lovite de unul dintre autoturisme, și se aflau în stare gravă. Femeia de 45 de ani era stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare de către echipajele SAJ și pompierii sosiți la locul accidentului. După cca 20 de minute, corpul femeii a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportată la spital pentru a putea primi îngrijiri de specialitate. Ce-a de-a doua femeie, prezenta suspiciuni de fracturi în zona bazinului, era conștientă, însă prezenta și aceasta o stare generală gravă, fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

coral