In fiecare zi ne expunem copiii la pericole majore si nu avem nicio idee.

Un fruct obisnuit a luat viata unui baiat de 2 ani si acum mama lui vrea sa avertizeze intreaga lume pentru a preveni astfel de accidente nedorite. Cititi intreaga poveste mai jos si informati-va despre ce aliment e bine sa evitati.

O tragedie infioratoare a cutremurat din temelii orasul american Detroit. Ayyan Umar, un baietel aflat la inceput de drum, a avut parte de un final dramatic, dupa ce a mers alaturi de mama sa la un supermarket local.

Intr-o clipa de neatentie, mama copilasului de numai 2 anisori nu a observat ca acesta poftea la ciorchinele de strugure pe care femeia tocmai il asezase in caruciorul de cumparaturi. Emma Carver a auzit apoi cum baiatul sau, Ayyan, ainceput sa se sufoce, iar cand s-a intors catre el acesta deja se invinetise la fata.

Ayyan apucase sa ia doua boabe din strugurii care erau in cosul de cumparaturi si a vrut sa le manance, dar fructele i-au intrat pe caile respiratorii. Desi a incercat sa faca tot posibilul pentru a-l resuscita pe micut, eforturile mamei nu au dat roade.

Un barbat care se afla in magazinul alimentar a chemat salvarea, ajutorul specializat ajungand in cateva minute, insa cand medicii au reusit sa ii scoata copilului o boaba de strugure, acesta deja zacea fara suflare. La spital o a doua boaba de strugure a fost inlaturata. Din pacate, a fost prea tarziu…

Suferinta pe care o simt cei doi parinti este de nedescris. Tatal lui Ayyan, Mohammad Umar, nu si-a putut opri lacrimile in timpul interviului:

„Simt ca este un vis urat, poateca cineva ma trezeste… obisnuia sa doarma pe pieptul meu, acum il vad pretutindeni”.

Umar si Emma ii roaga acumpe parinti sa nu neglijeze cursurile de prim ajutor.

In plus, medicii pediatri recomanda copiilor mici sa stea departe de struguri. Pana la varsta de 4 ani strugurii trebuie taiati vertical inainte de a fi consumati de copii. coral