News Flash:

ACL Cluj ii cere demisia lui Vuscan pentru proasta organizare a alegerilor

5 Noiembrie 2014
1421 Vizualizari | 4 Comentarii
ACL Cluj a depus o sesizare la Biroul Electoral Judetean Cluj cu privire impiedicarea dreptului de vot pe listele suplimentare al alegatorilor cu domiciliul stabil in alta localitate pe temeiul aglomeratiei si a lipsei formularelor necesare. Acest lucru a fost sesizat la sectiile de votare Nr. 4, 25, 26, 27, 28, 29, 61, 178, 179, 180, 181 din municipiul Cluj-Napoca, cat si la toate sectiile aflate pe raza comunelor Floresti, Marisel, Iara.

Mai mult decat atat, in lipsa formularelor, presedintii din sectiile de votare indruma votantii sa isi faca copii inafara sectiilor de votare si apoi sa revina in sectii pentru a-si exercita dreptul de vot.

“Prin lipsa acestor formulare precum si a cozilor infernale la nivelul sectiilor de votare se ingradeste practic dreptul cetatenilor de a-si exercita dreptul de vot, drept fundamental reglementat de Constitutia Romaniei, la articolul Nr. 36.Modul absolut haotic in care au fost organizate aceste alegeri la nivelul judetului Cluj, impune demisia de urgenta a reprezentantului Guvernului Romaniei in teritoriu, in speta a prefectului Gheorghe Vuscan.”, se arata intr-u comunicat ACL Cluj.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

acl cluj listele suplimentare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1424 (s) | 23 queries | Mysql time :0.057574 (s)