News Flash:

Actiune a politistilor in zona liceelor Sincai si Cosbuc. Vezi ce le recomanda parintilor

12 Ianuarie 2016
314 Vizualizari | 0 Comentarii
1
Politistii rutieri actioneaza zilnic in apropierea scolilor, in zonele cu trafic aglomerat, pentru fluidizarea circulatiei si prevenirea accidentelor rutiere in care sunt implicati elevii.

Totodata, pentru prevenirea faptelor antisociale comise in incinta ori in zonele adiacente scolilor, fiecare unitate de invatamant este inclusa in itinerariile de patrulare auto si pedestre ale politiei.


Politistii de la prevenire si cei de la proximitate organizeaza, in continuare, intalniri cu elevii si cadrele didactice din scolile judetului Cluj.


Pentru a preveni implicarea copiilor in accidente de circulatie, politistii recomanda parintilor sa-i invete pe cei mici:


Sa circule numai pe trotuare


Sa nu traverseze drumurile publice prin alte locuri decat prin cele special amenajate si semnalizate prin indicatoare sau marcaje


Acolo unde nu exista amenajate trotuare sau poteci laterale sa se deplaseze numai pe partea stanga a drumurilor, cat mai aproape de marginea acestora!


Sa nu se angajeze in traversarea cailor rutiere in fuga, prin fata sau spatele autovehiculelor stationate ori a mijloacelor de transport in comun oprite in statii


politistii cluj
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1081 (s) | 24 queries | Mysql time :0.026217 (s)

loading...