News Flash:

Actiune de preluare de acte pentru intocmirea cartilor de identitate, maine la Cojocna

3 Noiembrie 2016
1594 Vizualizari | 0 Comentarii
Preluare carti identitate la Cojocna

O echipa de angajati ai Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor (D.J.E.P.) Cluj, institutie publica de interes judetean care functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean, se va deplasa vineri, 4 noiembrie, in localitatea Cojocna, judetul Cluj, cu statia mobila, in vederea preluarii documentelor si fotografiei pentru intocmirea cartilor de identitate.

Consiliul Judetean Cluj anunta cu acest prilej faptul ca cetatenii de pe raza comunei Cojocna care au cartile de identitate expirate sau care urmeaza sa expire in urmatoarele 180 de zile, tinerii care implinesc varsta de 14 ani, cei aflati in alte situatii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum si cei care solicita viza de resedinta, sunt invitati sa se prezinte cu toate documentele necesare eliberarii cartii de identitate, cu incepere de la ora 09.00, la sediul Primariei comunei Cojocna.

Pentru desfasurarea in bune conditii a activitatilor ce se impun in aceasta etapa, premergatoare intocmirii cartii de identitate (de preluare a imaginilor, cererilor si documentelor necesare), angajatii D.J.E.P. Cluj beneficiaza de sprijinul Primariei si al organelor de politie locale.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

actiune cojocna identitate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031146 (s)