News Flash:

Activitati in limba germana pentru elevii de liceu

5 Aprilie 2016
676 Vizualizari | 0 Comentarii
UBB Cluj
Linia de Studii in Limba Germana a Universitatii Babes-Bolyai organizeaza, in perioada 18-22 aprilie 2016, cu ocazia Saptamanii „Scoala Altfel", o serie de activitati pentru elevii de liceu vorbitori de limba germana.

In cadrul programului, elevii de liceu vor lua parte la cursuri interactive, workshop-uri creative, prezentari referitoare la ofertele de studiu in limba germana la universitatile clujene (Universitatea Babes-Bolyai si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca).

Concomitent cu aceste activitati, organizatorii le-au pregatit elevilor si un program cultural si de petrecere a timpului liber, pentru a-i familiariza cu viata studenteasca din Cluj-Napoca. In timp ce profesorilor insotitori li se ofera oportunitatea schimbului de idei si crearii de retele de colaborare.

Aceasta manifestare face parte din seria de evenimente organizate cu ocazia aniversarii a 20 ani de existenta a Liniei de Studii in Limba Germana in cadrul Universitatii Babes-Bolyai si se desfasoara in colaborare cu Universitatea Tehnica. De asemenea, evenimentul este sustinut activ de Gutenberg - Asociatia Studentilor vorbitori de Limba Germana.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati link-ul:

https://www.facebook.com/events/1194797387198781/

Persoana de contact:Dr. Xénia Havadi, coordonator program

xenia.havadi•geografie.ubbcluj.ro

Tel. 0755-426 311

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 22 queries | Mysql time :0.035892 (s)