Adela Popescu si Radu Valcan sunt casatoriti de cativa ani si au impreuna doi baieti. Spre surprinderea tuturor, prezentatoarea TV a facut o dezvaluire interesanta despre familia ei.

Adela Popescu a recunoscut ca ea si Radu sunt foarte atenti cu bugetul familiei si ca stilul lor de viata nu e cu nimic diferit fata de al oamenilor cu…rate la banca.

Nu doar ca nu isi permit extravagante, dar isi calculeaza veniturile si sunt foarte atenti la cheltuieli, asa cum a declarat pentru VIVA! Adela Popescu: „Noi suntem pe bune, nu aratam perfectiunea. Si noi ne cautam cele mai ieftine vacante, ne uitam pe meniu cat costa mancarea, nu-ti imagina ca… Avem rate, suntem oameni care muncim pentru banii nostri foarte mult, avem grija de ei (rade) Suntem foarte chibzuiti. De exemplu, eu imi cumpar haine scumpe foarte rar. In rest, imi comand pe net, am descoperit si eu recent cumparaturile online. Inainte, daca gaseam un link, si pur si simplu ii trimiteam lui Radu linkul si el facea comanda. El isi comanda mult online, apropo, ii vin colete incontinuu”, a povestit Adela Popescu pentru VIVA!

Zilele trecute, imaginile facute publice de Adela Popescu, in care apare cu picioarele pline de vanatai, i-a luat prin surprindere pe fanii vedetei, mai ales ca multi dintre ei au crezut ca este vorba despre lovituri dure. Adevarul este de fapt altul, iar prezentatoarea tv a povestit totul pe blogul personal.

coral