Chiar daca abia au facut botezul celui de-al doilea copil, Radu Valcan si Adela Popescu nu prea dau semne ca ar vrea sa se opreasca. Cei doi sunt niste familisti convinsi, care vad un viitor in care sa mai apara si alti copilasi.

In cadrul unui interviu, Radu Valcan a dezvaluit cum a fost schimbata relatia lui cu Adela Popescu, de cand acestia au devenit parinti.

„Este o alta etapa din viata noastra, nu ni s-a schimbat foarte mult viata dupa ce am devenit parinti a doua oara, asta s-a intamplat la primul copil. Te maturizezi, dar evident ca este viata pe care ne-am dorit-o amandoi si care ne place cel mai mult!”, a spus prezentatorul, pentru VIVA!

Mai mult, Radu Valcan a tinut sa faca o precizare interesanta: sa mai vorbim si peste cativa ani, cand este in peisaj si un al treilea, poate chiar al patrulea, copil!

„Mai bine vorbim peste cativa ani, sa vedem cum sunt la al treilea sau poate chiar al patrulea copil. (rade) Acum, lasand gluma, cred ca toti parintii sunt in asentimentul meu cand spun ca acesta este cel mai frumos lucru care i se poate intampla unui om!”, a mai spus Radu Valcan.

coral