Adelina Pestritu a dezvaluit de curand un detaliu mai putin stiut din viata sa. Frumoasa prezentatoare TV a trecut printr-o tragedie cumplita in timp ce modera emisiunea Wowbizz de la Kanal D.

Adelina Pestritu, in varsta de 31 de ani, a vorbit despre perioada cand trebuia sa apara aproape zilnic pe micul ecran. Vedeta a recunoscut ca exista atat avantaje, cat si dezavantaje ale acestei meserii si ca cel mai greu i-a fost sa para fericita si sa zambeasca atunci cand sufletul sau era distrus. Destinul Adelinei Pestritu a fost amprentat de o adevarata tragedie.

Adelina Pestritu si mama saAdelina Pestritu si-a pierdut ambele bunici in aceeasi saptamana, dar a trebuit sa ascunda durerea si sa nu arate nimic in fata telespectatorilor: „Mi s-a intamplat ca in decursul unei singure saptamani sa am doua decese in familie. Bunicile mele s-au dus, din pacate, iar eu seara, la Wowbizz, trebuia sa dansez si sa apar super fericita si implinita. Nimeni n-a observat ca, de fapt, in sufletul meu este haos. Dimineata am fost si am luat-o pe bunica de morga, seara a trebuit sa fiu super stralucitoare si sa para ca nimic nu s-a intamplat. Iar in sufletul meu iti dai seama ca sufeream enorm, imi venea sa plang in direct. Dar m-am tinut de tare ca sa nu stric dispozitia celor care ne urmareau in fiecare seara, pentru ca ei nu aveau nicio vina cu ce se intampla in viata mea”, a declarat Adelina Pestritu pentru Ok!Magazine.

Adelina Pestritu a devenit mamica pentru prima oara la inceputul lunii august, atunci cand a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa pe care o va boteza Zenaida Maria. Micuta este rodul  iubirii sale cu Victor Stiblea, partenerul sau de viata, cu care are o relatie de doi ani.

coral