Vladuta Lupau, cantareata-fenomen a momentului este extrem de iubita de fanii ei! Artista a dezvaluit in presa ca este singura din familia ei cu inclinatii artistice, dar si frumusetea a avut un rol important in cariera pe care si-a cladit-o.

Are sau nu operatii estetice?

Este tanara, talentata si frumoasa! Vladuta Lupau, caci despre ea este vorba, si-a surprins tot timpul fanii cu melodiile sale, dar si cu aparitiile rupte din reviste. Cu siguranta toata lumea s-a intrebat daca aceasta a apelat pana acum la medicul estetician, caci conform trendului din showbizul romanesc, cu cat esti mai tunata, cu atat esti mai apreciata!

Ei bine, nu este si cazul Vladutei Lupau. Artista nu a trecut inca pragul cabinetului medicului estetician si, desi traim intr-o lume in care silicoanele, implanturile fesiere si buzele mari sunt in voga, aceasta merge pe naturalete si se pare ca ii iese din minune.

Chiar si fara operatii estetice, Vladuta Lupau intoarce toate privirile atat in cadrul concertelor sale, cat ti atunci cand iese pe strada sau este prezenta la un eveniment.

In urma cu ceva timp, Vladuta Lupau a avut parte de cel mai neplacut episod din viata ei. Artista a fost nevoita sa vada cum actualul sot, Adrian Rus se rafuieste cu fostul sau iubit, la un festival de muzica. Intre cei doi au intervenit chiar si oamenii legii, pentru a-i calma si pentru a se asigura caa scandalul nu degenereaza.

coral