Vladimir Draghia a donat banii pentru care a muncit mai bine de cinci luni la Exatlon asociatiei MagiCAMP, special creata pentru copiii aflati in suferinta. Recent, actorul a povestit cum s-a decis sa doneze cei 100.000 de euro copiilor bolnavi de cancer.

“Sa va spun cum a luat nastere ideea de a lua banii. Cu o seara inainte sa plec la Exatlon, mi-am dat seama ca as avea 3 la suta sanse sa castig. Asa ca am avut un dialog mental cu soarta si am zis ca sunt dispus sa dau jumatate din banii pe care i-as castiga unei cauze nobile. Fusesem deja voluntar pentru o ascociatie care are grija de copiii cu probleme oncologice si aveam mare incredere in oamenii de acolo. Stiam ca acolo este mare nevoie de bani. Prima data m-am gandit la mine. Am zis ca prefer sa castig 50 la suta din ceva, in loc de 100 la suta din nimic.

Cu acest gand am plecat la Exatlon. Si pe masura ce treceam saptamanile, sansele mele cresteau si visul incepea sa devina real. Si ma tot intrebam de ce exista pe lumea asta copii bolnavi de cancer. Pe masura ce ma gandeam la asta, am realizat ce noroc am, ca sunt sanatos si ca Zora, fiica mea, s-a nascut si este sanatoasa. Atunci am avut momentul revelator si mi-am dat seama ca daca voi castiga 100.000 de euro si voi dona 50.000, de fapt nu dau 50.000, ci iau 50.000 pentru ca eu am tot ce-mi trebuie. Cata bucurie mi-as fi luat eu de 50.000 si cata alinare ar aduce acelor copii banii respectivi. Si asa am ajuns sa donez toti banii”, a spus Vladimir Draghia.

„Este prietenul copiilor nostri de mai multi ani. El a fost in diverse comeptitii unde a luptat pentru copiii nostri. Este prietenul lor! A mers in tabere, a inotat alaturi de ei. Eu mi-am dat demisia acum un an pentru a sta full time alaturi de ei. Eram politist. Mi-am pierdut copilul si de mai bine de 10 ani fac voluntariat. Multumim pentru premiu. Ne va ajuta sa aducem si mai multi copii in tabara si sa le face o viata mai buna, sa le mai adunam din durere. Oricine poate sa faca asemenea gesturi.”, a declarat Florenta Ilie, reprezentant MagiCamp, dupa ce a primit cecul de 100.000 de euro de la Vladimir Draghia.

coral