News Flash:

Adi Hadean isi lanseaza joi la Cluj autobiografia intitulata“#24centimetri”

21 Septembrie 2016
266 Vizualizari | 0 Comentarii
Adi Hadean

Cunoscutului chef, om de media si blogger culinar Adi Hadean incepe seria lansarilor pentru  noua sa carte printr-un eveniment la Cluj-Napoca. “#24centimetri”, o autobiografie-manifest pentru bucate bune si oameni dintr-o bucata, recent aparuta la Curtea Veche Publishing, va fi lansata joi, 22 septembrie 2016, ora 15:00, la Restaurantul Camino din Piata Muzeului, nr. 4. La eveniment va vorbi despre carte si Maria Desmirean, director executiv Curtea Veche Publishing.


Volumul “#24centimetri” a fost un real succes inca de la anuntarea sa online cu zece zile in urma. Astfel, in nici 24 de ore de la lansarea precomenzii, Curtea Veche Publishing a anuntat epuizarea primului tiraj, de 2000 de exemplare.


“#24centimetri” nu este o carte cu retete, in schimb este o carte numai buna pentru a raspunde multor intrebari pe care cunoscutul bucatar le-a primit de-a lungul timpului. Cum a inceput spaland, si de zece ori pe zi, podelele bucatariei din casa bunicilor , cum a aflat secretele organizarii si ale falimentarii unui restaurant, intr-o incaierare de pomina , cum se alcatuieste meniul unui Irish pub, creand cateva sandviciuri delicioase cu nume voit idiot si la fel de voit stalcit irlandez („O’Ceapa“, „O’Felie“, „O’Tona“ si „O’Bama“) , cum e din interior un show de televiziune, muncind de la sapte dimineata si incheind seara tarziu cu un pahar de prosecco, fara sa fie nevoie sa arunci cu farfurii in concurenti s.a.m.d. Un sir de lectii de gatit si de viata.


Adi Hadean s-a facut cunoscut in lumea exigenta a gastronomiei ca urmare a pasiunii, dedicarii si talentului sau culinar, calitati care i-au adus numerosi fani inca de la inceputurile aparitiilor sale publice. Debutul in bucataria profesionista si l-a facut in 1998, iar de atunci a gazduit mai multe emisiuni TV, a publicat carti purtand semnatura sa ori a contribuit la publicarea altor carti, imbogatind terminologia gastronomica, si s‑a implicat in numeroase proiecte sociale. Pasiunea care l-a determinat sa faca din gatit o profesie, dand dovada de aceeasi maiestrie, cu celelalte preocupari ale sale, fotografia si scrisul. De la data lansarii pana in prezent, blogul sau culinar a fost citit de peste 27 de milioane de vizitatori, cu o medie de 20 000 de vizitatori unici pe zi. Astfel, Adi Hadean este si unul dintre cei mai apreciati bloggeri culinari din Romania.


 



adi hadean 24 centimetri
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2016 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014635 (s)