In familia Sina- Serea a venit in urma cu cateva luni un nou membru, Leah, o minunatie de fetita, care este atat rasfatata parintilor, dar si a celorlalti frati. Vedeta are un program foarte aglomerat, pe langa cresterea copiilor, se axeaza si pe partea profesionala, avand mai multe proiecte de desfasurat. Insa, chiar ea marturiseste ca reuseste cu brio sa faca fata tuturor provocarilor si activitatilor zilnice.

Recent, Anca a postat pe pagina sa de Instagram un filmulet, in care explica rutina sa zilnica de ingrijire, pentru ca, da, isi face timp si pentru ea. Vedeta a spus, printre altele, ca „zi de zi e mai mult singura”, ceea ce inseamna ca nu prea are parte de suportul fizic al sotului ei, Adi Sina, probabil din cauza programului incarcat si deplasarilor, atat in tara, cat si in strainatate.

„Rutina mea nebuna de fiecare zi  Ultimele luni au fost f pline pentru mine: venirea pe lume a bebelinei, organizarea botezului, mutatul la casa noua, toata agitatia frumoasa cu 6 copii, zi de zi mai mult singura :)! Satisfactia insa este una enorma atunci cand vad ca le pot face pe toate intr-un ritm nebun„, a scris Anca Serea intr-o postare pe retelele de socializare.

Anca Serea si Adi Sina, adevarul despre divort

Anca Serea si Adi Sina au decis sa dea cartile pe fata si sa spuna adevarul gol-golut despre zvonurile care au aparut in presa. Totul a inceput in ziua botezului baietelului Sandrei N, acolo unde bruneta a fost nasa, dar a lipsit de la eveniment. Au aparut rapid barfe despre presupusa separare intre cei doi soti.

„A fost un moment ciudat pentru ca Anca a plecat de acasa in ziua botezului sa isi faca parul si eu am plecat cu Noah la biserica. A ramas si fara baterie si i s-a facut si rau. Stateam in fata bisericii si incercam sa o sun pe Anca. A fost ciudat.”, a spus Adi Sina, la Rai Da’ Buni.

Anca Serea a fost extrem de deranjata in momentul in care a auzit despre zvonurile care se vehiculau in presa. Zvonuri conform carora, ea si Adi Sina ar fi ajuns in pragul divortului. Insa, vedeta a mai fost deranjata si de faptul ca nu a avut drept la replica.

„Am aflat destul de tarziu despre aceasta stire bomba din ziare. Nu m-a deranjat, Adi nici nu stia. M-a deranjat mai degraba faptul ca am considerat ca am dreptul si eu la o opinie. Au speculat o chestie, dar nu m-a sunat nimeni sa ma intrebe. Mi se intampla frecvent sa nu am baterie la telefon, nu este o prioritate, atat timp cat stiu ca copiii mei sunt bine. Adi e mereu in siguranta pentru ca eu sunt ingerul lui pazitor si sunt mereu alaturi de el. Eu am avut ceva probleme de sanatate, am niste episoade, din pacate, dar nu e nimic grav si mi s-a facut rau in ziua botezului.” , a spus si Anca Serea, la Rai Da’ Buni.

coral