O adolescenta de 15 ani din Vaslui a fost data disparuta in urma cu 10 zile dupa ce a parasit domiciliul si nu s-a mai intors. Autoritatile au fost alertate de familia Valentinei Gabriela Baron, iar politistii care au cautat-o in tot acest timp au gasit-o. Fata era teafara si nevatamata.

Fata din Vaslui disparuta in urma cu 10 zile a fost gasita la o prietena

Valentina Gabriela Baron a parasit domiciliul in urma cu zece zile si nu a mai revenit. Parintii adolescentei au alertat politistii care au desfasurat mai multe actiuni de cautare. Ieri, pe 17 octombrie, fata de 15 ani din Vaslui a fost gasita de politisti in locuinta unui prietene teafara si nevatamata.

„In urma sesizarii de ieri (n.r. 16 octombrie), politistii vasluieni au desfasurat o serie de activitati specifice, in vederea depistarii minorei Baron Valentina-Gabriela. Azi (n.r. 17 octombrie), aceasta a fost gasita si predata parintilor”, au transmis politistii din Vaslui, scrie libertatea.ro. Potrivit IPJ Vaslui adolescenta de 15 ani a plecat de bunavoie de acasa si nu a fost victima vreunei infractiuni. In toata aceasta perioada Valentina a locuit la prietena sa pe care a ajutat-o la cresterea copilului acesteia.

O alta fata disparuta din Cluj a fost gasita de politisti pe un camp

Adolescenta din Cluj care a fost data disparuta pe 4 octombrie dupa ce a plecat de la scoala a fost gasita pe un camp batuta si abandonata. Copila a fost dusa la Spitalul de Urgenta pentru Copii Cluj unde i-au fost oferite ingrijiri medicale.

Medicii au supravegheat-o pe fata care se afla in afara oricarui pericol, in timp ce politistii au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate si alte infractiuni. Adolescenta nu a vrut sa colaboreze cu oamenii legii, dar politistii au un cerc de suspectii si spera sa-l prinda pe barbatul care a batut-o pe adolescenta de 16 din comuna Cojonca, judetul Cluj.

coral