News Flash:

Adrian Gurzau: “Cat valoreaza promisiunile de bunastare ale lui Victor Ponta: in medie, 1 leu”

8 Aprilie 2014
2144 Vizualizari | 0 Comentarii
“Reparam ce s-a stricat, facem un milion de locuri ce munca” – acesta era sloganul sub care s-au castigat alegerile din 2012 care ni l-au dat premier in al doilea guvern ce-i purta numele pe un plagiator care minte dupa cum respira. Ce s-a ales din promisiunile guvernului Ponta 1 si Ponta 2 sub guvernul Ponta 3? “Stricam tot ceea ce s-a stricat, va lasam pe drumuri pe toti”!

Pe cladirea Guvernului ar trebui sa fie puse avertismente: “romani, feriti-va buzunarele, Ponta va lucreaza”! Datele statistice ne arata ca in februarie salariul mediu brut a fost de 2.247 lei, in scadere cu 0,1% fata de ianuarie, iar salariul mediu net a fost in crestere cu 1 leu fata de luna anterioara, ajungind la nivelul de 1.629 lei. Pentru o tara care se doreste destinatie turistica - si trebuie sa-i multumim pentru aceasta si ex-ministrului certat cu limba romana al Turismului Maria Grapini, avem cele mai mici castiguri in activitatea de hoteluri si restaurante: 957 lei.

De asemenea, nu ma mira deloc faptul ca intr-o tara in care furtul intelectual, copiatul, falsificare de CV si mimarea grijei fata de interesele cetateanului sunt la loc de cinste avem scaderi ale castigului salarial mediu net in invatamint - cu 1,2%, in sanatate si asistenta sociala - cu 0,5%. In administratia publica salariul s-a mentinut constant. Toate acestea sunt rezultatul tele-guvernarii si avalanselor de taxe, impozite si accize noi inventate de catre Victor Viorel Ponta cu scopul de a alimenta conturile de campanie ale Partidului Social Democrat.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0851 (s) | 22 queries | Mysql time :0.012898 (s)