Un admirator i-a facut Adrianei Antoni cel mai frumos si original cadou: a scapat-o de grija ca s-ar putea ca sala sa nu se umple la spectacolul sau.

Binefacatorul, care a preferat sa ramana anonim, a cumparat toate biletele la concertul artistei banatence programat la Chicago in acest weekend. Marinimosul fan, care a uimit comunitatea de romani din metropola americana prin gestul sau destul de costisitor, nu a rezervat insa spectacolul doar pentru el; dupa ce s-a asigurat ca toate biletele sunt platite, a anuntat ca admiratorii romancei pot intra gratis la concert, organizat intr-un local cu specific romanesc.

„Multumesc sponsorului acestui spectacol pentru amabilitate si pentru initiativa de a aduce impreuna romanii”, a tinut sa-si exprime recunostinta artista.

In varsta de 43 ani, Adriana Antoni locuieste de aproape 20 de ani pe doua continente – jumatate din an la Bucuresti, cealalta jumatate la New York, fiind casatorita cu un cetatean american.

Este una dintre putinele soliste aflate in gratiile lui Gheorghe Zamfir. Datorita ei, artistul a acceptat sa cante, in duet, melodia „Vremuri bune sa se intoarca”, o premiera in lunga activitate a popularului naist.

coral