Desi a bifat multe divorturi, Adriana Bahmuteanu este decisa sa se casatoreasca din nou! Vedeta a vorbit despre acest pas important din viata ei si deja a facut demersurile necesare ca aceasta dorinta sa i de indeplineasca.

Cand oamenii sunt coplesiti de problemele din viata lor sau vor sa imbunatateasca un aspect la care tin enorm… ei isi indreapta fata catre Dumnezeu si incep sa se roage mai mult, sa posteasca si sa mearga in numeroase biserici. Iar vedetele nu fac exceptie de la aceasta regula nescrisa. De altfel este si cazul Adrianei Bahmuteanu, care a inceput sa viziteze din nou lacasurile de cult, unde prefera sa spuna rugaciuni. Ea este convinsa ca doar asa isi va intalni in curand barbatul potrivit care sa o ia de sotie.

“Vreau sa ma casatoresc. Minunile se intampla cand ai sufletul curat si te rogi cu adevarat. Am avut o perioada in care faceam cu mama turul bisericilor, in ultima vreme am devenit din nou crestin practicant. Sunt altele cu cinci copii care si-au gasit barbat”, a declarat Adriana Bahmuteanu in cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Vedeta Antenei 1 are doi baieti din mariajul cu Silviu Prigoana.

coral