Adriana Bahmuteanu se afla intr-un razboi permanent cu fostul ei sot, Silviu Prigoana! Si este vorba despre copiii pe care cei doi ii au impreuna. Adriana a oferit primele declaratii, dupa decizia a instantei: copiii vor sta cu tatal, iar mama va plati pensie alimentara!

Adriana a primit decizia Judecatoriei Sectorului 3, in cazul custodiei copiilor, pentru care se lupta de mai bine de patru ani cu tatal acestora, Silviu Prigoana. Judecatoria Sectorului 3 a stabilit domiciliul minorilor la tata, scrie spynews.ro.

„Stabileste locuinta minorilor… la tata. Obliga mama la plata in favoarea minorilor a unei pensii de intretinere in cota de o treime din veniturile nete ale acesteia, dar nu mai putin de o treime din salariului minim net pe economie, cate o sesime pentru fiecare minor, cu incepere de la data pronuntarii prezentei hotarari, 5.12.2019 si pana la majoratul beneficiarilor. Respinge cererea privind schimbarea modalitatii de exercitare a autoritatii parintesti ca neintemeiata cu apel la 30 de zile”, se arata in solutia instantei.

Prezenta in platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Adriana Bahmuteanu a oferit primele declaratii. „Eu ma bucur ca intre timp situatia s-a rezolvat”, a spus Bahmu.

A avut un mesaj si pentru copiii ei: „Duceti-va la taticul vostru, acolo este mult mai bine. Ne vedem cand doriti voi!”

coral