Potrivit unor surse Cancan.ro,  a doua zi dupa mega-petrecerea pe care Bianca a organizat-o pentru a-si celebra ziua ei de nastere, cei doi au fost protagonistii unor momente tensionate care se pare ca ar fi degenerat, dupa ce si-ar fi aruncat mai multe cuvinte grele. Se pare ca de la cearta la violente nu ar mai fi fost decat un pas. Conform unor surse din anturajul celor doi, Bianca ar fi fost agresata de fostul iubit. Alex Bodi ar fi  invinetit-o pe blondina, iar acest lucru se vede destul de clar in fotografiile pe care vedeta le-a postat recent. Pe bratul Biancai Dragusanu se poate observa o ”frumusete” de vanataie, care ar purta, spun sursele noastre, „semnatura” fostului ei partener.

”S-au certat destul de tare. S-a ajuns la imbranceli. Bianca are mai multe vanatai pe corp. Se observa destul de clar ca a fost agresata de Alex. A fost bruscata de el. De data aceasta, e foarte hotarata sa nu-l mai ierte. Alex a recunoscut faptul ca a comis-o”, a marturisit o persoana din anturajul celor doi.

Alex ar fi inselat-o ”la cantitate”!

Potrivit surselor citate, recent, Bianca ar fi aflat de anumite „derapaje” ale iubitului ei, iar imediat i-ar fi cerut acestuia explicatii. De aici ar fi degenerat toata situatia, iar intre Bianca si Alex ar fi izbucnit un mega-scandal si barbatul ar fi devenit agresiv. Din cate se pare, Bianca nu a putut sa treaca cu vederea faptul ca Alex ar fi „tradus-o” si ar fi mintit-o.

”S-au certat destul de tare dupa ce Bianca a aflat ca a inselat-o. Nu a fost vorba doar de asta, dar din cate stiu nu s-a intamplat o singura data, a inselat-o «la cantitate», nu «la calitate». In plus, a si mintit-o. Daca peste episodul din Poiana a putut sa treaca, cel petrecut recent i-a pus capac. Mai ales ca, in ultima perioada, Alex devenise agresiv si s-au certat destul de rau”, ne-a marturisit o persoana din anturajul celor doi.

Bianca Dragusanu a fost casatorita cu Victor Slav, dar au divortat in 2014

Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi le-au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, Bianca si Victor au divortat. Ulterior, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Vedeta i-a daruit o fiica prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Dragusanu are si un atelier de croitorie, de unde ies adevarate capodopere vestimentare. La sfarsitul lunii iulie 2018, vedeta si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel ca nu a mai prezentat emisiunea “Te vreau langa mine”.

coral