Binaca Dragusanu si Alex Bodi s-au impacat, iar acum se inteleg perfect. Recent, cuplul a fost la un botez, unde s-a distrat la maximum. Omul de afaceri a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu prezentatoarea TV.

Alex Bodi a mai declarat ca povestea lor de iubire nu se compara cu niciuna dintre fostele relatii ale Biancai Dragusanu, iar acesta se referea cu siguranta si la Victor Slav.

“Acum nu pot sa compar sau sa compar relatiile ei anterioare sau sa ma compar eu cu alte persoane. Un cuplu se completeaza unul pe celalalt. Nu e doar chestia financiara, nu e vorba de iubire, de compatibilitate… trebuie sa existe mai multe chestii sa functioneze o relatie. Nimeni nu-i perfect. Ea stie cum sa ma ia. E o femeie cu care pot sa povestesc, pot sa ii spun niste chestii, pot sa-i propun niste afaceri pe viitor. Pot sa ma consult cu ea. Vede lucrurile asa cum le vad eu”, a declarat Alex Bodi la un post de televiziune.

Relatia vedetei cu afaceristul este una foarte serioasa. Alex Bodi o vede pe Bianca Dragusanu, femeia care l-ar putea face tata de baieti, pentru ca acesta are deja doua fetite din relatiile anterioare. Afaceristul isi doreste o familie cu Bianca, insa ramane de vazut daca si ea isi doreste acelasi lucru.

“Nu poti sa prevezi. E ceva sigur in viata asta? De dorit eu imi doresc copii, dar trebuie sa-si doreasca si ea. Vreau ca ea sa-mi aduca doi baieti”,  a mai declarat Alex Bodi, conform viva.ro.

coral