Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au despartit si pastreaza o relatie amiabila datorita fetitei lor, Ruxandra. In spatiul online a aparut o informatie conform careia Alexandru Papadopol este foarte apropiat de Adriana Titieni, sotia actorului Adrian Titieni, iar fanii au asteptat, cu foarte mare interes, prima reactie a Ioanei Ginghina.

Internautii au asaltat-o pe Ioana cu intrebari referitoare la posibila relatie dintre Alexandru Papadopol si Adriana Titieni, iar aceasta a oferit un raspuns… sugestiv.

”Zici tu ca sunt de un an impreuna? Chiar m-am gandit la asta ”, a scris Ioana Ginghina pe Facebook, in urma comentariului primit. Bineinteles, un astfel de raspuns poate duce la concluzia ca Ioana a banuit ”ceva” de-a lungul timpului, iar o astfel de legatura sentimentala putea constitui, evident, unul dintre motivele care au dus la despartirea dintre ea si Alexandru.

”Eu nu am fost niciodata omul care sa caute in telefoane”

Totusi, Ioana Ginghina spune ca ii este foarte greu sa creada ca Alexandru Papadopol si Adriana Titieni aveau o relatie inca de acum un an. Dar marturiseste si ca nu este genul de femeie care sa caute prin telefonul sotului sau prin corespondenta sa electronica.

”Nu banuiam, gandeste-te ca noi nu mai vorbim de atata timp, nici nu am stat vreodata sa il urmaresc. Gandeste-te ca el a plecat din februarie de acasa, deci, eu nu mai stiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru ca nu se mai intampla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer ca era dinainte, adica de acum un an relatia, nu cred ca asta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodata omul care sa caute in telefoane, in mail-uri. Stii cum e, ce nu stii, te face fericit. Niciodata nu am fost asa si nici nu voi fi de acum incolo, ca nu e cazul”, a spus Ioana Ginghina pentru Antena Stars.

coral