Alex Velea si-a surprins fanii in urma cu cateva ore cand a avut o aparitie controversata. Totul se intampla dupa ce el a ramas fara postul de co-prezentator la  “Acces Direct”, emisiune pe care o modera la Antena 1 impreuna cu Simona Gherghe. Artistul a fost fotografiat intr-o ipostaza in care fanilor si apropiatilor le e foarte rar dat sa vada.

Alex Velea, aparitie controversata dupa ce a fost concediat de la “Acces Direct”

Alex Velea se numara printre cei mai excentrici cantareti de la noi. Fie ca apare singur la vreun spectacol sau insotit de partenera lui de viata, Antonia, la diferite evenimente, artistul surprinde mereu cu alegerea tinutei. Recent, el a fost fotografiat imbracat extravagant. Dupa cum se poate vedea in poza urcata ulterior de el pe o retea de socializare, poarta un hanorac alb, peste care are o haina de blana neagra la care si-a asortat cateva dintre bijuteriile pe care le poarta pe degete. Desigur, ochelarii de soare sic nu au lipsit din aceasta aparitie a artistului.

“Cel mai bun! Bravo, Alex!”, “ la 4 ace ca intodeauna ”, “«10 din 10» cea mai tare melodie!!!O adorrrr!!!!!”sunt trei dintre comentariile lasate de internauti la postarea cantaretului.

In urma cu cateva zile, Alex Velea a lansat alaturi de Lino Golden, Mario Fresh si Rashid – altfel spus: Golden Gang – melodia “10 din 10”, care a ajuns deja in topurile muzicale din Romania.
Antonia Iocobescu si Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia si Alex Velea se iubesc de ani buni si au impreuna doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) si Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cantareata mai are o fiica, pe Maya, din casnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi fosti soti au o disputa care dureaza de cativa ani. Maya Rosaria Castellano s-a nascut pe 28 august 2010. In prezent, ea locuieste in Italia alaturi de bunicii lui Vincenzo.

coral