Alexandra Maria Badea avea 22 si, in urma cu ceva timp, a dat nastere unui copil care va creste acum fara sa mai aiba cui sa-i spuna: “mama”. Cu lacrimi in ochi si sufletul nimicit de suferinta, tatal tinerei a facut marturisiri emotionante si a dezvaluit gestul pe care aceasta l-a facut inainte sa isi piarda viata in accidentul din Ialomita. Unii dintre apropiatii sai cred ca Alexandra Badea si-ar fi presimtit moartea si de aceea a luat o decizie importanta, dar, pe care, din nefericire, nu a reusit sa o duca la bun sfarsit.

Alexandra Badea si-a presimtit moartea? Gestul facut de tanara mamica inainte sa moara in accidentul din Ialomita

Alexandra Badea mai avea cateva zile pana sa la obtinerea permisiului de conducere si, astfel, ar fi scapat de naveta. Potrivit declaratiilor tatalui sau, ea era foarte fericita pentru ca luase de curand sala si fusese programata sa dea traseul. Parca presimtind ca ceva teribil ar urma sa se intample… in inima tinerei mamici incoltise dorinta de a-si cumpara o masina ca sa nu mai fie nevoita sa calatoreasca zilnic cu microbuzul la Bucuresti. Ea facea naveta de un an.

“Acum facea scoala de soferi, era foarte bucuroasa ca luase sala si urma sa dea traseul. Si culmea, o omoara un sofer profesionist. Pentru mine era cel mai bun copil… Altceva ce as putea sa va spun? Ingerul meu”, a spus bunicul Alexandrei Badea.

Cele opt mame care si-au pierdut viata in accidentul teribil din judetul Ialomita s-au intors ieri acasa in sicrie… Rudele vor primi bani de la autoritati pentru inmormantari, iar despagubiri ar putea primi de la angajatorii victimelor, tragedia fiind considerata accident de munca.

Primarul din Munteni-Buzau a declarat mai multe zile de doliu. Cele opt femei vor fi inmormantate marti, 8 octombrie, atunci cand se va organiza o slujba comuna la biserica din localitate. In spital sunt internati in continuare sapte oameni: patru se afla la Bagdasar Arseni, doi, la Floreasca si unul la spitalul din Slobozia.

coral