Cazul crimelor de la Caracal nu este nici pe departe aproape de a fi finalizat, in fiecare zi apar tot mai multe detalii legate de cele doua fete, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Unchiul celei din urma a declarat  recent ca investigatorii sai au descoperit ca o filiera araba ar avea legatura cu disparitia Alexandrei Macesanu.

Acea retea ar racola fete din Romania pe care le-ar duce apoi in Italia, din Italia in Monaco si destinatia finala: Tunisia.

“In momentul de fata sunt trei retele care actioneaza dinspre sud-estul Europei, Romania si Moldova ma intereseaza pentru mine, care duc spre Italia, Orientul Mijlociu si nordul Africii. O sa ne referim doar la una dintre acestea, pe care noi o urmarim acum si care are legatura cu Alexandra. Este vorba despre filiera araba. Din Romania merg in Italia, din Italia in Monaco si din Monaco in Tunisia. Este reteaua despre care vorbesc si care are legatura cu Alexandra. Sunt zeci de pagini de nume, de detalii…”, a spus unchiul Alexandrei.

Avocatul familiei Alexandrei Macesanu sustine ca nu este anchetat traficul de persoane, DIICOT dorind inchiderea dosarului pentru omor. “Cum mai mult timp in urma, incepand din data de 11.09. am depus niste cereri care ulterior au fost refuzate printr-o ordonanta care mi-a fost adusa la cunostinta abia ieri si am venit doar sa studiez in continuare numarul de dosare ramase in urma pentru mine. Concluzia finala este ca nu se doreste sa continue pe mai departe acest dosar privind investigarea traficului de persoane si cred ca se doreste sa incheie acest dosar doar pe infractiunea de omor”, a spus avocatul la Antena3.

Nu crede ca Gheorghe Dinca a fost un ”lup singuratic”

Fireste, astfel de intrebari incita publicul si permit aparitia unor ipoteze diverse, unele cu adevarat socante. Alexandru Cumpanasu nu crede ca Gheorghe Dinca a fost un ”lup singuratic”, asa cum s-a acreditat ideea, inca de la inceputul anchetei, considerand ca expertiza fragmentelor osoase – atat in cazul Alexandrei, cat si in cazul Luizei Melencu – nu demonstreza, in proportie de 100% ca Gheorghe Dinca le-a ucis. Totusi, specialistii INML au transmis, la un moment dat, ca ADN-ul Alexandrei Macesanu a fost identificat in urma expertizarii fragmentelor osoase prelevate din cuptorul improvizat pe care anchetatorii l-au descoperit in curtea ”Monstrului din Caracal”.

coral