Chiar daca specialistii INML au descoperit, in urma expertizarii fragmentelor osoase descoperite in cuptorul improvizat de Gheorghe Dinca, ADN-ul Alexandrei Macesanu, mama acesteia spera, in continuare, ca fiica ei este in viata. Teodora Macesanu a fost intervievata, live, pe Facebook, de Alexandru Cumpanasu, iar femeia a marturisit, cu lacrimi in ochi, ca spera sa-si vada fata intrand, din nou, pe poarta casei.

Sunt zile si luni cumplite pentru familile celor doua adolescente pe care Gheorghe Dinca le-ar fi ucis – asa cum a declarat acesta in fata anchetatorilor -, iar ancheta se afla in plina desfasurare. Teodora Macesanu spune ca asteapta sa primeasca ”o palma” de la cineva, pentru a se trezi din acest cosmar.

„Alexandra mea traieste! Astept sa imi dea cineva o palma si sa ma trezesc din cosmarul acesta. Si pentru mine si pentru copilasul meu. L-am ferit de toate relele. Am incercat sa fac tot ce e mai bun pentru el”, a izbucnit mama Alexandrei.

”Asta imi spune inima”

Mama Alexandrei Macesanu doreste sa isi regaseasca fiica, sperand ca aceasta nu este moarta, in pofida informatiilor transmise de specialistii INML si a celor declarate de ”Monstrul din Caracal”. Teodora Macesanu insista asupra ipotezei ca Alexandra a fost rapita si ”dusa mai departe”, iar Gheorghe Dinca nu este altceva decat un simplu ”pion” in toata aceasta tragedie.

”Eu cred cu tarie ca Alexandra mea va intra intr-o zi pe poarta. Ca o vom gasi. Asta imi spune inima. Ca Alexandra nu este moarta, eu asa cred. In ciuda ADN-ului pe care il pot confirma astia pe baza dintilor. Alexandra este vie”, a spus Teodora Macesanu, mama Alexandrei Macesanu, intr-un interviu ce i-a fost luat chiar de Alexandru Cumpanasu, live, pe Facebook. „Eu cred ca este luata si dusa mai departe in strainatate. Dinca e un simplu pion”, a mai spus mama Alexandrei Macesanu.

coral