Cel de-al 7-lea sezon al emisiunii “Chefi la cutite” este la doi pasi de semifinala, iar diseara, la Antena 1, de la ora 20.00, vom vedea penultimul battle. Pentru ca filmarile s-au incheiat in vara, Click! a aflat deja castigatorul premiului de 30.000 de euro, iar detalii veti afla in textul de mai jos.

Show-ul culinar care se bucura de mare audienta la Antena 1 va ajunge la final pe 17 decembrie. Click! a aflat, in exclusivitate, care dintre cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu, a castigat acest sezon al emisiunii si ce concurent a luat premiul cel mare.

Click! a aflat ca in finala Florin Dumitrescu nu a mai avut nici un concurent si ca marea batalie a preparatelor de top s-a dus intre Sorin Bontea, care a ramas in echipa doar cu Bobby si Alex, si Catalin Scarlatescu, care l-a avut in finala pe Alex. Click! a aflat ca marele castigator al premiului de 30.000 de euro se numeste Alexandru Comerzan (31 de ani) si face parte din echipa lui Catalin Scarlatescu.

 

coral