Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut noi declaratii cu privire la cazul crimelor din Caracal.

”Sa ajute anchetatorii. Chiar daca nu au cerut, sigur au nevoie de ajutor. Niste oameni care nu sunt constransi de cineva, fara sa incalce legea, sigur vor gasi mai mult decat anchetatorii.

O parte din informatiile date de presa au fost luate in seama. Sunt 60 de pagini de informatii clare, unde se poate verifica rapid si usor. Am depus actul la Parchetul General. Eu cred ca s-au apucat si de aceste date. Acum aceste date se afla la DIICOT, acolo unde maine voi avea prima interactiune. Merg in calitate de reprezentant al familiei, pentru a afla informatii, atat cat se poate spune.

Am fost la procurorul general azi. A spus ca orice ii voi preda o sa spuna procurorului de caz si m-a asigurat ca va fi totul bine.

Am depus informatii ca in acea retea de trafic de carne vie fac parte si membrii ai familii lui Dinca. Fac o precizare, nu doar pentru exploatare sexuala ci si pentru exploatare in munca.

Ma bazez pe logica. Nu vreau sa inventez. Logica mea e foarte simpla. Mi-e foarte greu sa cred: de ce un om care a fost internat la nebuni de opt ori, e un tip metodic. Eu refuz sa cred ca dupa ce a prins-o pe Alexandra, a facut un foc mare in curte. Eu nu cred povestea asta cu butoiul, arsul. Cred ca au pus oasele si bijuteriile dupa. Eu cred ca complicii lui Dinca au luat-o pe Alexandra din casa”, a spus Cumpanasu.

coral