Unchiul Alexandrei Macesanu a avut o viata amoroasa destul de complicata! Foarte putina lume stie despre Alexandru Cumpanasu ce secret ascunde de fapt!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, tanara de 15 ani care a cazut victima psihopatului din Caracal, Gheorghe Dinca, este casatorit cu Simona- Gabriela Baltag, o frumoasa bruneta de 28 de ani, cu puternice conexiuni in lumea politica.  Nu multa lume stie, insa, ca acesta are trei copii dintr-o relatie

”Totul pana la copiii mei. Voi rade tot daca se ating de un fir de par din capul copiilor mei. Eu ii dau dracul pe procurorii astia, nu sunt in stare sa localizeze nimic, nu pot sa stau ca mielul la taiere. Nu stiu cat de serioase sunt aceste amenintari, dar puneti-va in locul meu, de tata. Mi-am luat masuri de protectie atat fata de mine, cat si fata de copiii mei, nu pot sa spun mai mult la acest moment, am vrut sa fac un apel public si atat, autoritatile trebuie sa isi faca treaba”, a marturisit recent Alexandru Cumpanasu.

Acum trei ani, intr-o discutie purtata in mediul virtual cu o amica, Alexandru Cumpanasu fusese intrebat si de mama copiilor sai, doua fete si un baiat. ”Fetele se zice, seamana cu tata, unde-i mama?”, a fost chestionat Cumpanasu.

”Iubim amandoi la fel de mult copiii, dar fiecare cu drumul sau. Cu respect reciproc. Viata iti da multe provocari. Important este sa le faci fata cu demnitate si cu gandul la ingerasi”, a raspuns atunci Alexandru Cumpanasu.

coral