Petrecerea organizata de revista VIVA la implinirea a 20 de ani le-a oferit vedetelor de la noi ocazia potrivita sa isi etaleze cele mai elegante, inedite si provocatoare tinute. Alexia Eram si iubitul ei, Mario Fresh, nu au refuzat invitatia la fericitul eveniment, iar alegerile lor vestimentare au fost la inaltime. Multi dintre invitati si nu numai sunt de parere ca fiica Andreei Esca ar putea castiga detasat titlul “cea mai sexy aparitie de la petrecerea VIVA 2019”.

Alexia Eram, cea mai sexy aparitie de la petrecerea VIVA 2019

In varsta de 18 ani, Alexia Eram a optat pentru o little black dress diferita… cu pene negre, la care si-a pus pantofi de aceeasi culoare. Ea si-a prins parul intr-o coada de cal, alegand un machiaj discret. Iubitul ei a imbracat pantaloni albi, iar camasa a fost la fel. Peste aceasta si-a pus un sacou bleumarin cu dungi. Indragitul cuplu s-au fotografiat alaturi de Andreea Esca si sotul sau, Alexandre Eram, care radiau de fericire.

Dupa petrecerea cu staif, Alexia Eram si Mario Fresh au plecat spre casa impreuna cu Antonia si Alex Velea. La un moment dat, fostul prezentator de la “Acces Direct” a oprit la un fast food, de un a facut o filmare amuzanta, pe care a urcat-o pe Insta Story. Pe inregistrare el a spus: “Suntem la dieta, a fost o viata frumoasa” – afirmatiile au fost facute in gluma, desigur.

Printre vedetele care au raspuns: “Prezent!” la petrecerea aniversara a revistei VIVA se numara: Andreea Marin, Monica Barladeanu, Iulia Vantur, Laura Cosoi, Alina Eremia, Nicoleta Nuca, Mira, Anda Adam, Elena Ionescu, Daniela Gyorfi, Ana Baniciu, Lora, Sore, Andreea Balan, Ruby, Ramona Olaru, Brigitte Nastase, Cristina Siscanu, Bianca Dragusanu, Adina Buzatu, Anamaria Prodan, Alina Sorescu, Doinita Oancea, Anca Serea, Lili Sandu cu iubitul ei, Ruby, dar si Razvan Simion, Dani Otil, Catalin Maruta, artistul Jorge.

coral