News Flash:

Alin Tise obtine un nou mandat de presedintele al Consiliului Judetean Cluj

27 Iunie 2016
1362 Vizualizari | 1 Comentarii
Update: Obtinand 25 de voturi pentru, din care 18 din partea PNL si 7 din partea UDMR, Alin Tise a devenit, din nou, presedintele Consiliului Judetean Cluj, mandatul sau urmand sa fie activ pana in 2020.Tot cu cate 25 de voturi fiecare, Marius Manzat, cel care a ocupat functia de presedinte al CJ Cluj, si Vakar Istvan, din partea UDMR, au devenit noii vicepresedinti ai CJ Cluj.

Update 15:20:
Toti cei 37 de consilieri judeteni ‎au depus juramantul, fiindu-le precizat inainte ca daca nu o vor face isi pierd de drept locul obtinut in cadrul CJ Cluj.

Update 14:55:
PNL are 18 consilieri judeteni, PSD 12 consilieri si UDMR 7 consilieri.

Itu Cornel, Farcaciu Calin Stelian si noul primar al Turzii, Cristian Octavian Matei, toti trei din PSD, au depus cerere de renuntare la mandatele de consilieri judeteni obtinute. Pe cale de consecinta, locurile acestora vor fi luate de catre cei trei supleanti de pe listele PSD, propunerea de validate fiind admise de catre comisia de validate. Astfel, Nati Arion, Bota Ioan si Vitan Alexandru sunt cei trei noi consilieri, validati de pe listele de supleanti.

Update 14:20:
Noii lideri de grup ale celor trei formatiuni politice care au obtinut mandate de consilieri in Consiliul Judetean sunt Calin Tuluc (PNL), Remus Lapusan (PSD) si Deak Ferenc (UDMR)

STIRE INITIALA
: In urma cu putin timp, la sediul de pe Bulevardul Dorobatilor, a inceput sedinta de constituire a noului Consiliul Judetean Cluj, in urma alegerilor care au avut loc in data de 5 iunie.

La sedinta s-au prezentat toti cei 37 de consilieri judeteni alesi, cvorumul fiind astfel indeplinit. Lucrarile sedintei sunt conduse de catre prefectul Gheorghe Vuscan si de catre consilierul Valentin Cuibus, cel mai in varsta consilier Judetean.

Stire in curs de actualizare
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

IMG_20160624_140609
alegerilor gheorghe vuscan valentin cuibus
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

icepickk  | #20683
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii la una dintre adresele noastre de email: florina.melania@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1037 (s) | 22 queries | Mysql time :0.035720 (s)